Amphitheatre entry court, Collaborative Workshop, University of Queensland, St Lucia

Keniger, Michael, 1947-. Amphitheatre entry court, Collaborative Workshop, University of Queensland, St Lucia.

 
Attached Files
Name Description MIMEType Size Downloads
Click to show the corresponding preview COLLABORATIVE_WORKSHOP_Plan.jpg   Collaborative Workshop Plan image/jpeg 56.10KB 332
Click to show the corresponding preview COLLABORATIVE_WORKSHOP_Section.jpg   Collaborative Workshop Section image/jpeg 31.04KB 304
Click to show the corresponding preview DH_CL_03.tif   image/tiff 26.74MB 97


Title Amphitheatre entry court, Collaborative Workshop, University of Queensland, St Lucia
Alternative Title Collaborative Design Laboratory
Abstract/Summary Entry from landscaped amphitheatre area.
Date of construction 1998
Date photo taken 1998
Date scanned 2006-11-22
Publisher The University of Queensland Library
Architect Donovan Hill
Donovan, Brian
Hill, Timothy
Photographer Keniger, Michael, 1947-
Location University of Queensland St Lucia Campus, Brisbane, Queensland
Australia
Open Access Status Other
Category Educational
Subcategory Tertiary education facilities
Period Late twentieth-century (1960-)
Condition Original
Structural Systems & Elements Masonry construction
Steel construction
Timber construction
Building Materials Stone
Steel
Timber
Corrugated metal roofing
Concrete
Architectural Features Single-storey
Trafficable roofs
Stainless steel wire balustrades
Timber-framed doors
Amphitheatres
Rights Research and private study only. Not to be reproduced without prior written permission. Rights holder: Michael Keniger. Presentation drawings held by Donovan Hill Architects. Not to be reproduced without prior written permission.
 
Created: Mon, 29 Jan 2007, 11:04:25 EST by Miss Renee Nuske  -  Detailed History
Preview/Stream (click the image for a higher quality version)
Datastream Preview